Què oferim


image-51511-llibreria-papiol-3.jpg
LLIBRES
Comptem amb les novetats més rellevants del mercat, tant en català com en castellà, que apareixen puntuals als nostres aparadors i prestatgeries. A la llibreria podreu trobar informació sobre qualsevol llibre, tant si el tenim en estoc com s'hi s'ha d' encarregar. Cal dir tambè, que s'hi troben una varietat de títols i temàtiques destinats tant: als bons amants de la literatura, els qui busquen un llibre informatiu, utilitari o com objecte de regal. Així com tambè tota una àmplia secció dedicada al llibre infantil i juvenil, on hi destaquen les últimes novetats i els més venuts, com també novel·les en altres idiomes: anglès, francès i alemany. Per últim ens agradaria fer ressò, de que també estem presents en diferents presentacions de llibres i actes promoguts per autors locals i entitats del poble de Calafell.

REVISTES I PREMSA
Pel que fa al servei de revistes i premsa disposem d'una àmplia i variada oferta, tant nacional com estrangera, tocant diferents temàtiques que arriben a tots els gustos del consumidor.

MATERIAL D'OFICINA 
Disposem d'un ampli ventall de material d'oficina i escolar, on els clients poden trobar tot el que necessiten, tant a la botiga com en el nostre catàleg de més de 14.000 referències que són servides amb rapidesa. Tenim una llarga trajectòria en subministrar material d'oficina a les empreses locals. Volem destacar altres serveis que oferim a la nostra botiga com fotocòpies a color o blanc i negre, plastificacions, enquadernació i servei de fax.​​